Laatste nieuws maatregelen coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Ook bij Stolker Glas zijn we alert. We volgen de ontwikkelingen op de voet. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over onze maatregelen omtrent het coronavirus.

Laatste update: 15 mei 2020

 

Wij zijn #doorbouwers
Samen met u zijn wij de #doorbouwers in het glas. Er is daardoor op dit moment een overweldigende vraag naar (isolatie) glas.

Bij Stolker Glas doen we er dagelijks alles aan om aan de vraag te voldoen. We zetten alle zeilen bij. Maar ondanks alle inspanningen is de reactietijd van onze klantenservice iets langer dan gebruikelijk. Onze collega's doen hun uiterste best u zo snel mogelijk van dienst te zijn. We hopen hierbij op uw begrip en medewerking. Alleen dan kunnen we samen doorbouwen.

Openingstijden en leveringen Hemelvaart en Pinksteren
In verband met Hemelvaart zijn wij gesloten op 21 en 22 mei en op maandag 1 juni (2e Pinksterdag). Krijgt u normaal op maandag, donderdag of vrijdag geleverd, dan wordt uw glasbestelling de week erop geleverd. De exacte leverdatum staat vermeld op de opdrachtbevestiging die u van ons ontvangt.

Levertijden isolatieglas - bestel tijdig
Zoals gezegd doen we er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Door de drukte, de feestdagen en het cornavirus zijn tijdelijk de levertijden langer dan u van ons gewend bent. Houd daarom voor isolatieglas rekening met levertijden van circa 10 tot 15 werkdagen. Op de opdrachtbevestiging staat de leverdatum vermeld. Uiteraard zijn spoedleveringen in overleg mogelijk.

Levertijden Monuglas®, brandwerend en InBlindz®
Voor Monuglas® en brandwerend glas geldt dat de levering in goed overleg plaatsvindt. Voor InBlindz® kunt u op dit moment nog steeds de levertermijn van circa 4-6 werkweken aanhouden.

Levering van glasbestellingen

Wordt uw glasbestelling geleverd dan hanteren we tijdens de levering de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • We schudden geen handen

 • We houden 1,5 meter afstand

 • We bezorgen tot aan de voordeur

 • De bezorger tekent in goed overleg voor ontvangst van uw glasbestelling.


Ophalen van glasbestellingen

Komt u een glasbestelling afhalen? Geef dan uiterlijk twee uur van te voren het ordernummer aan ons door via e-mail of telefoon. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat bij onze logistieke afdeling (geopend van 7:00-16:30 uur). U hoeft dan niet meer langs de receptie. Let op: per pin betalen bij onze vestiging in Nieuwegein is mogelijk vanaf 8:00 uur. 

Maatregelen rondom klantcontact
 • Heeft u klachten die passen bij een Corona besmetting, zoals koorts boven 38 graden, spier- en gewrichtspijn, ongewone vermoeidheid, niezen, hoesten, moeilijkheden met ademhalen, keelpijn en/of hoesten? Dan verzoeken wij u om het terrein van Stolker Glas niet te betreden.

 • Uiteraard hanteren we binnen onze vestigingen de hygiëneregels zoals die zijn opgesteld door het RIVM.

 • We houden minimaal 1,5 meter afstand tijdens contact. Hiermee volgen we het advies van het RIVM op.

 • Onze medewerkers zijn verzocht om fysieke contact te vermijden o.a. het schudden van handen.

 • We gaan alle bestellingen zoveel mogelijk contactloos afhandelen. Komt u uw bestelling afhalen of wordt deze bij u bezorgd? Dan ondertekent onze collega of de chauffeur de afleverbon in overleg met u voor ontvangst.

 

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over het coronavirus? Houdt dan deze pagina dan in de gaten of volg ons op facebook of LinkedIn.

Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:
 • 030 2855400 (Nieuwegein)
 • 0318 641214 (Ede)

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
Vestigingen
Neem contact op met één van onze vestigingen:
 
 • Stolker Glas Harmelen b.v. (Hoofdvestiging) in Nieuwegein
 • Stolker Glas Ede b.v. in Ede
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

 

Partners

 
 
 

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.