StolkerClass Monuglas®

Let op: vanwege het Coronavirus is deze StolkerClass verplaatst. Zodra er een nieuwe datum gepland is informeren wij u direct.
 
 
Tijdens deze StolkerClass leer je alles over Monuglas®. Onze adviseur Monumentale Beglazing Bart Vroegh vertelt je graag alles over deze duurzame glassoort voor monumentale panden. Tijdens de StolkerClass krijg je antwoord op vragen als:
 • Welke typen Monuglas® zijn er?
 • Wat zijn de mogelijkheden van Monuglas®?
 • Hoe plaats je Monuglas®?
 

Data en locatie

  De data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 
Tijd

De StolkerClass begint om 15:30 uur en duurt tot 18:00 uur. Daarna is er nog alle ruimte om je vragen te stellen tijdens een borrel.
 
 • 15:30 – Ontvangst
 • 16:00 – Welkom en introductie
 • 16:05 – Presentatie Monuglas®
 • 17:00 – Demonstratie Monuglas® plaatsen
 • 18:00 – Borrel 

 
Spreker

Bart Vroegh
Bart Vroegh is adviseur Monumentale Beglazing bij Stolker Glas. Hij kan je álles vertellen over Monuglas® en vertelt je tijdens deze StolkerClass graag alle ins- en outs van Monuglas. Zijn jarenlange ervaring in de glasbranche, met focus op Monuglas, maakt dat Bart de kenner is op het gebied van Monuglas. Hij geeft graag antwoord op al je vragen.
 
 
 

Inschrijven

Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:
 • 030 2855400 (Nieuwegein)
 • 0318 641214 (Ede)

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
Vestigingen
Neem contact op met één van onze vestigingen:
 
 • Stolker Glas Harmelen b.v. (Hoofdvestiging) in Nieuwegein
 • Stolker Glas Ede b.v. in Ede
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

 

Partners

 
 
 

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.