Nieuws

Energietoeslag

Energietoeslag per 1 januari 2023

De gemiddelde prijs van het Nederlandse aardgas in december 2022 ligt op 122,11 Eur/MWh en daarmee boven de drempel van 80 Eur/MWh. Op basis van de gemiddelde gasprijs bedraagt de energietoeslag € 0,258 per kg. Deze toeslag geldt voor alle bestellingen die wij van u ontvangen vanaf 1 tot en met 31 januari 2023.

Maandelijkse bepaling
Doordat de prijs van aardgas continu schommelt, wordt de energietoeslag maandelijks vastgesteld. Deze toeslag wordt gebaseerd op de gemiddelde maandelijkse aardgasprijs volgens de Nederlandse TTF aardgasprijs* en berekend volgens onderstaande tabel. Dit doen wij drie werkdagen voor het einde van de maand en is dan van toepassing in de daaropvolgende maand.

Wanneer er vooraf een offerte is aangevraagd, wordt de energietoeslag geactualiseerd op het moment dat u de opdrachtbevestiging ontvangt.


*Klik hier voor de gemiddelde Nederlandse aardgasprijs die wordt gehanteerd bij het vaststellen van de maandelijkse energietoeslag.

Download gratis whitepaper Glasfeiten

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker Glas is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:

Daarom Stolker Glas

One Stop Shopping
Snelle levering
Innovatie
Vakkennis
Landelijk

Mis het niet! Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.