Nieuws

Laatste nieuws maatregelen coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Ook bij Stolker Glas zijn we alert. We volgen de ontwikkelingen op de voet. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over onze maatregelen omtrent het coronavirus.

Laatste update: 28 juni 2021

Wij zijn #doorbouwers
Samen met u zijn wij de #doorbouwers in het glas. Er is daardoor op dit moment een overweldigende vraag naar (isolatie) glas.

Bij Stolker Glas doen we er dagelijks alles aan om aan de vraag te voldoen. We zetten alle zeilen bij. Maar ondanks alle inspanningen is de reactietijd van onze klantenservice iets langer dan gebruikelijk. Onze collega’s doen hun uiterste best u zo snel mogelijk van dienst te zijn. We hopen hierbij op uw begrip en medewerking. Alleen dan kunnen we samen doorbouwen.


Levertijden isolatieglas – bestel tijdig
Zoals gezegd doen we er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Door de drukte en het cornavirus zijn tijdelijk de levertijden langer dan u van ons gewend bent. Houd daarom voor isolatieglas rekening met levertijden van circa 10 tot 15 werkdagen. Op de opdrachtbevestiging staat de leverdatum vermeld. Uiteraard zijn spoedleveringen in overleg mogelijk.

Levertijden Monuglas®, brandwerend en InBlindz®
Voor Monuglas® en brandwerend glas geldt dat de levering in goed overleg plaatsvindt. Voor InBlindz® kunt u op dit moment nog steeds de levertermijn van circa 6 werkweken aanhouden.

Levering van glasbestellingen

Wordt uw glasbestelling geleverd dan hanteren we tijdens de levering de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • We schudden geen handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We bezorgen tot aan de voordeur
  • De bezorger tekent in goed overleg voor ontvangst van uw glasbestelling.


Ophalen van glasbestellingen

Komt u een glasbestelling afhalen? Geef dan uiterlijk twee uur van te voren het ordernummer aan ons door via e-mail of telefoon. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat bij onze logistieke afdeling (geopend van 7:00-16:30 uur). U hoeft dan niet meer langs de receptie. 

Maatregelen rondom klantcontact

  • Heeft u klachten die passen bij een Corona besmetting, zoals koorts boven 38 graden, spier- en gewrichtspijn, ongewone vermoeidheid, niezen, hoesten, moeilijkheden met ademhalen, keelpijn en/of hoesten? Dan verzoeken wij u om het terrein van Stolker Glas niet te betreden.
  • Uiteraard hanteren we binnen onze vestigingen de hygiëneregels zoals die zijn opgesteld door het RIVM.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand tijdens contact. Hiermee volgen we het advies van het RIVM op.
  • Onze medewerkers zijn verzocht om fysieke contact te vermijden o.a. het schudden van handen.
  • We gaan alle bestellingen zoveel mogelijk contactloos afhandelen. Komt u uw bestelling afhalen of wordt deze bij u bezorgd? Dan ondertekent onze collega of de chauffeur de afleverbon in overleg met u voor ontvangst.


Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws over het coronavirus? Houdt dan deze pagina dan in de gaten of volg ons op Facebook of LinkedIn.

Download gratis whitepaper Glasfeiten

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker Glas is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:

Daarom Stolker Glas

One Stop Shopping
Snelle levering
Innovatie
Vakkennis
Landelijk

Mis het niet! Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.