Nieuws

Samenwerking tijdens UEFA Champions League 

PSV en Martin Glas (waaronder Stolker Glas) gaan wederom een samenwerking aan. De leverancier van hoogwaardige glasoplossingen sponsort de line-up jackets tijdens de groepswedstrijden in de UEFA Champions League. Eerder was de groothandel gedurende een periode van negen jaar al verbonden aan PSV.  

Als de iconische hymne van de UEFA Champions League door het stadion galmt betreden de spelers van PSV het veld in een door Martin Glas gesponsord vest. Dit geldt voor alle Europese wedstrijden die de ploeg van Hoofdcoach Peter Bosz speelt.  

Martin Glas voorziet Nederland en België al bijna twee eeuwen lang van hoogwaardige glasoplossingen. De groothandel bedient een uitgebreide klantenkring met vijf vestigingen vanuit Martin Glas en twee vestigingen van Stolker Glas. Eigenaar Toon van Moorsel: “Wat is er mooier dan dat bedrijven in Eindhoven elkaar steunen, onze eerste grote samenwerking met PSV in de vorm van de Martin glas corner was ook een groot succes.” 

Van 2009 tot 2018 was Martin Glas lid van PSV Business en vanaf 2012 huurde het daarnaast ook een skybox. Commercieel Directeur Frans Janssen is blij dat PSV weer samenwerkt met Martin Glas: “Dit is de eerste keer dat we een partnership in deze vorm hebben. Ik ben blij dat we dit met een vertrouwde partner als Martin Glas mogen doen.”  

Download gratis whitepaper Glasfeiten

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker Glas is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:

Daarom Stolker Glas

One Stop Shopping
Snelle levering
Innovatie
Vakkennis
Landelijk

Mis het niet! Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.