StolkerClass Recente wijzigingen plaatsen van glas

De sessies in januari 2020 zijn door de vele reacties inmiddels vol. Bij voldoende animo organiseren wij in 2020 een nieuwe StolkerClass over het plaatsen van glas. Wil je je hiervoor alvast aanmelden? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in.
 
 
De NPR 3577-norm geeft aan hoe glas geplaatst moet worden in nieuwe en bestaande kozijnen, ramen en deuren. Tijdens deze StolkerClass vertellen we je alles over het plaatsen van glas volgens de NPR 3577-norm. Ook krijg je een live demonstratie waar je zelf aan deel kunt nemen. Je krijgt antwoord op vragen als: 
 • Hoe plaats je een ruit in een raam of deur? 
 • Welke glasdikte heb je nodig? 
 • Hoe plaats je ventilatieroosters? 
 • En wanneer is er sprake van letselbeperkend of doorvalveiligheid? 
 

Data en locatie

 • 21 januari 2020 in Ede (Galvanistraat 88, 6716 AE) - VOL
 • 28 januari 2020 in Nieuwegein (Wijde Wade 2, 3439 NP) - VOL
 

Tijd

De StolkerClass begint om 15:30 uur en duurt tot 18:00 uur. Daarna is er nog alle ruimte om je vragen te stellen tijdens een borrel.
 
 • 15:30 – Ontvangst
 • 16:00 – Welkom en introductie
 • 16:05 – Presentatie Recente wijzigingen in glas plaatsen
 • 17:30 – Demo glas plaatsen
 • 18:00 – Borrel
 

Spreker

Deze StolkerClass wordt georganiseerd door een praktijktrainer van Kenniscentrum Glas. Net als Stolker Glas, vindt het Kenniscentrum Glas het belangrijk dat er zoveel mogelijk kennis wordt verzameld en gedeeld, zodat iedereen beschikt over actuele kennis. De trainer vertelt je tijdens deze StolkerClass graag alles over het plaatsen van glas volgens de NPR 3577-norm. Daarna ga je samen met de praktijktrainer aan de slag.
 
 

Inschrijven

 
Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:
 • 030 2855400 (Nieuwegein)
 • 0318 641214 (Ede)

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
Vestigingen
Neem contact op met één van onze vestigingen:
 
 • Stolker Glas Harmelen b.v. (Hoofdvestiging) in Nieuwegein
 • Stolker Glas Ede b.v. in Ede
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

 

Partners

 
 
 

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.