Prinses Maxima Centrum

Wij steunen het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie

Stolker Glas is vriend van het Prinses Máxima Centrum (kinderoncologie). De Stichting vecht voor de mogelijkheid op een lang, gelukkig en bovenal gezond kinderleven. Iedereen krijgt vroeg of laat in haar omgeving te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Kinderen hebben nog een heel leven voor zich.

 

Daarom doneren wij aan het Prinses Máxima Centrum. Het doel: ‘Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.’

 

Wilt u ook doneren? Met iedere gift, hoe klein of groot ook, helpt u ons mee het doel van de Stichting te bereiken. Zo geven we deze kinderen het steuntje in de rug dat ze heel goed kunnen gebruiken.

Download gratis whitepaper Glasfeiten

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker Glas is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:

Daarom Stolker Glas

One Stop Shopping
Snelle levering
Innovatie
Vakkennis
Landelijk

Mis het niet! Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.