StolkerClass

Gratis workshops over glas!

 
Altijd al meer willen weten over veiligheidsglas en brandwerende beglazing? Wil je op de hoogte zijn van de meest recente wijzingen rondom glas plaatsen? Of ben je benieuwd naar de typen, mogelijkheden én het plaatsen van Monuglas?
 
Omdat wij, als Glasmaat, onze kennis graag met je delen, organiseren wij onze StolkerClass. Hierin vertellen ervaren docenten en specialisten uit het vakgebied je graag alles over deze onderwerpen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje en een leuke goodiebag, in zowel Ede als Nieuwegein.
 
Mogen wij je verwelkomen?
 
StolkerClass 'Recente wijzigingen Recente wijzigingen glas plaatsen (NPR3577)'
Deze sessie heeft plaatsgevonden in januari 2020.
 

StolkerClass Veiligheidsglas (NEN3569) en brandwerend glas
Deze sessie heeft plaatsgevonden in februari 2020.

 

StolkerClass Monuglas®

De data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >

 
Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met onze glasadviseurs:
  • 030 2855400 (Nieuwegein)
  • 0318 641214 (Ede)

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
Vestigingen
Neem contact op met één van onze vestigingen:
 
  • Stolker Glas Harmelen b.v. (Hoofdvestiging) in Nieuwegein
  • Stolker Glas Ede b.v. in Ede
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

 

Partners

 
 
 

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.