Kom werken bij Stolker!

Stolker Glas, glashard de snelste

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede maken we de belofte naar onze klanten dagelijks glashard. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én werknemers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling.
 

VACATURE: MARKETING & COMMUNICATIE SPECIALIST 

 

Verantwoordelijkheden

Als Marketing & Communicatie specialist rapporteer je aan het Hoofd Marketing & Sales. Je richt je op de verdere ontwikkeling van de productgroepen, o.a. Monuglas en InBlindz. Dit houdt in dat je de bestaande markt in kaart brengt en onderzoek doet naar nieuwe productmarktcombinaties. Je geeft hierover aanbevelingen. Je hebt een heel zelfstandige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor de externe en interne communicatie. Je hebt een creatieve pen als het gaat om het schrijven en vormgeven van nieuwsbrieven, brochures, websites en e-mailcampagnes. Je beheert onze websites en social media kanalen. Je initieert, maakt en voert (online) acties en campagnes uit, specifiek gericht op onze doelgroepen en evalueert de kwaliteit en doeltreffendheid van jouw campagnes. Van het opzetten van bedrijfs- en productpresentaties tot het actualiseren van brochures en het organiseren van beursdeelnames, seminars/workshops voor klanten, dit behoort allemaal tot jouw werkgebied. Op strategisch niveau schakel je met het Hoofd Marketing & Sales of een extern bureau.


Stolker Glas

Stolker Glas biedt een uitdagende, interessante en zelfstandige functie met een gevarieerd takenpakket. Je kunt jezelf bewijzen want er is ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere groei van deze informele organisatie. Collegialiteit en betrokkenheid staan hier centraal.


Wij bieden

 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week

 • Standplaats Nieuwegein en/of Ede

 • Start op basis van een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast

 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring

 • 38 vakantie- en adv dagen (op fulltime basis)

 •  Een 2/3 tegemoetkoming in de pensioenvoorziening


Opleiding & ervaring 

 • HBO Marketing & Communicatie

 • Relevante en minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie binnen een commerciële organisatie

 • Uitstekende kennis van MS Office, Wordpres en MailChimp

 • Evaring in Adobe Photoshop en Illustrator is een pré

 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (NL)


Relevante competenties

 • Pro-activiteit: je onderneemt uit eigen beweging actie en neemt de organisatie hierin mee

 • Initiatief: je ziet kansen om klanten te interesseren voor nieuwe producten en diensten en handelt hiernaar

 • Creativiteit: jij doet voorstellen voor originele werkwijzen en benaderingen

 • Communicatie: jij weet ideeën en feiten in begrijpelijke taal en op een prettige manier voor anderen duidelijk te maken

 • Ontwikkelingsgericht: je bent goed geïnformeerd op het gebied van Marketing & Communicatie en vindt het leuk kennis te delen

 • Organisatie sensitiviteit: je onderkent de invloed en gevolgen van (eigen) beslissingen of activiteiten op onderdelen van de organisatie

 • Verantwoording: communiceert helder richting belanghebbenden om deadlines en afspraken na te komen

 

Interesse?

Wil je meer informatie over bovenstaande functie? Bel naar 030-2855400. Stuur je motivatie en cv naar Karen Hofland via vacature@stolkerglas.nl.  Dit is mogelijk tot en met 20 augustus 2017. 

 

VACATURE: Glassnijder

 

We zijn op zoek naar een tijdelijke glassnijder.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • het snijden, slijpen, polijsten en bewerken van glas;

 • het machinaal en handmatig snijden van glas;

 • het instellen van apparatuur;

 • het lossen van vrachtwagens.

Je zorgt voor het eerste deel van de productie, het gesneden glas gaat verder de organisatie in om samengebouwd te worden.

Je hebt ervaring met het snijden van glas.

Heb je interesse in deze functie?                                                                                              

Stuur je motivatie en cv naar Karen Hofland via vacature@stolkerglas.nl. Voor vragen over deze functie, bel je naar 030-2855400. 

 

  

Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Stuur een mail naar vacature@stolkerglas.nl.

Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Vraag het je Glasmaat!
Bel mij voor vragen over de mogelijkheden of als je hulp nodig hebt bij je bestelling.
 
Ilona Breunesse 
Glasadviseur - Ede
0318 641214
 

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.