Kom werken bij Stolker!

Stolker Glas, glashard de snelste

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede maken we de belofte naar onze klanten dagelijks glashard. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én werknemers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling.
 

VACATURE: OPROEPKRACHT 

Stolker Glas in Nieuwegein zoekt een oproepkracht voor lichte productiewerkzaamheden en het bezorgen van ruiten met een bestelbus. 

Wat ga je doen?

Je hoofdtaak is het werk in de productie. Je zaagt ventilatieroosters en roedes op de juiste maat en verpakt deze.

Wanneer het nodig is, rijd je met onze bestelbus naar klanten. Je laadt dan de bus en zorgt dat de goederen netjes en op tijd bij de klant bezorgd worden.

Je werktijden zijn in overleg, van maandag t/m vrijdag, gemiddeld 24 u per week.

 

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent betrouwbaar, nauwkeurig en flexibel. Je spreekt uitstekend Nederlands en kunt goed communiceren.

Wanneer je als chauffeur rijdt, ben je het visitekaartje van Stolker Glas. Je bent dus klantvriendelijk. Mocht er iets verkeerd gaan tijdens je route, bedenk je meteen hoe je dit het beste kunt oplossen.

 

Solliciteren?

Heb je interesse? Stuur dan je mail en motivatie aan vacature@stolkerglas.nl. Dit kan t/m zondag 17 september 2017.

Meer informatie is te krijgen via www.stolkerglas.nl en bij Karen Hofland, tel 030-2855400.

 

Open sollicitaties 

Bij Stolker Glas werken 50 medewerkers en we zijn groeiend. We zijn op zoek naar goede collega’s die met veel enthousiasme aan de slag willen.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Je kunt deze mailen aan vacature@stolkerglas.nl
of je neemt contact op met Karen Hofland, 030-2855400.

Download gratis whitepaper Glasfeiten Die wil ik

Vraag het je Glasadviseur!

Zijn er speciale duurzaamheidseisen aan een project verbonden? Wil je weten met welke specificaties en reglementen rekening gehouden moeten worden bij het plaatsen van veiligheidsglas, doorvalveiligheidsglas of brandwerendglas? Stolker is je glasadviseur. Aan een project of klant koppelen we de adviseur met juiste specialistische kennis. Op onze vakkennis kun je blindelings vertrouwen, maar sparren tot in alle details is ook prima. De mensen van Stolker Glas zijn dienstverleners in hart en nieren. Het gaat er niet om wat je vraagt, maar dat je vraagt. We doen er alles aan om je écht goed te helpen. 
 
Vraag het je Glasmaat!
Bel mij voor vragen over de mogelijkheden of als je hulp nodig hebt bij je bestelling.
 
Ilona Breunesse 
Glasadviseur - Ede
0318 641214
 

Daarom Stolker Glas

Daarom Stolker Glas
One Stop Shopping
Daarom Stolker Glas
Snelle levering
Daarom Stolker Glas
Innovatie
Daarom Stolker Glas
Vakkennis
Daarom Stolker Glas
Landelijk
 

Over Stolker Glas

Meest innovatieve glasproducent
We maken je betrouwbaar en wendbaar en houden alles zo simpel mogelijk. Dat is wat we beloven. Jouw wensen staan aan de basis van onze innovaties. En die resulteren regelmatig in nieuwe, soms revolutionaire oplossingen, zoals het dunste monumenten isolatieglas, extra dun zonwerend- en veiligheidsglas of jaloezieën tussen glas. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot meest innovatieve glasproducent in de markt. 
 
Snelle en slimme distributie
Glas, daar wil je toch niet op wachten? Hoeft ook niet. We leveren altijd tijdig. Wil je de levering op een door jouw gewenst(e) moment of plaats? We beschikken over een flexibel wagenpark dat dagelijks in de regio rijdt. Desgewenst leveren we just-in-time zodat er direct gebruikt kan worden. Is er spoed gewenst? Dan rijden we een extra ronde met onze glasbus. We kunnen binnen 8 uur leveren. 
 
 
 

Vraag over logistieke mogelijkheden? Bel met Antwan Duijzer 030 2855400

Mis het niet!
Glasnieuws en -innovaties

Wil je geen nieuws meer missen op het gebied van glasinnovaties, vakkennis en cursussen of bijscholing op het gebied van glas? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.