Vacature

Logistiek medewerker

Samen voor het beste resultaat

Werken bij Stolker Glas betekent samen gaan voor het beste resultaat. In een informele werkomgeving maken we samen de mooiste producten. Vakmanschap en initiatief worden gewaardeerd. Werken bij Stolker Glas betekent ook:

 

 • Een marktconforme beloning
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • 2/3 tegemoetkoming in je pensioenpremie
 • Meedenken over flexibele werktijden

Vacature informatie

Full Time (36-40h)
Nieuwegein
Geplaatst 2 maanden geleden.

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker voor onze vestiging in Nieuwegein.

De functie

Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat de geproduceerde ruiten op de juiste manier, in de juiste aantallen en op de juiste tijd worden klaargezet voor transport. Je helpt de chauffeurs en klanten met het laden van hun wagen en controleert de binnenkomende goederen. Je signaleert eventuele problemen en zorgt ervoor dat de panden en het terrein er netjes uitzien.

Je hebt in deze baan veel contact: met collega’s, de collega’s van kantoor en de klanten. Je vindt het geen probleem wanneer je gevraagd wordt om over te werken. Het is fysiek zwaar werk, en jij kunt dat aan.

Jouw profiel
VMBO Techniek of Logistiek, maar interesse is belangrijker dan opleiding.
Daarnaast ben je een echte aanpakker, je bent stressbestendig en klantvriendelijk.  Je gaat secuur te werk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Je neemt initiatief en bent in staat om fysiek zware werkzaamheden te verrichten. Je bent flexibel, gemotiveerd en je hebt goede omgangsvormen.

Wat je krijgt van ons

Stolker Glas biedt een uitdagende, interessante en zelfstandige functie met een gevarieerd takenpakket. Je kunt jezelf bewijzen want er is ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere groei van deze informele organisatie. Collegialiteit en betrokkenheid staan hier centraal.

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week
 • Start op basis van een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
 • Informele werksfeer
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 38 vakantie- en adv dagen (op fulltime basis)
 • Een 2/3 tegemoetkoming in de pensioenvoorziening
 • Toeslag op overwerk

Jouw reactie

Voor vragen over de vacature kunt u bellen met Wesley van Dam via 030-2855400.

Direct solliciteren? Mail je cv naar linda@stolkerglas.nl of klik op de sollicitatie button.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieProductie

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Deel deze vacature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Onze organisatie

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én medewerkers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Vakkundig, pragmatisch en toegewijd, zo worden onze medewerkers omschreven door klanten. En van dat type mensen kunnen we er meer gebruiken…

 

STOLKER GLAS, glashard de snelste!