Vacature

Medewerker Klantenservice/Orderverwerking

Samen voor het beste resultaat

Werken bij Stolker Glas betekent samen gaan voor het beste resultaat. In een informele werkomgeving maken we samen de mooiste producten. Vakmanschap en initiatief worden gewaardeerd. Werken bij Stolker Glas betekent ook:

 

  • Een marktconforme beloning
  • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
  • 2/3 tegemoetkoming in je pensioenpremie
  • Meedenken over flexibele werktijden

Vacature informatie

Full Time (36-40h), Part-time (24h)
Ede
Geplaatst 1 maand geleden

Wegens uitbreiding van ons team zijn we, voor onze vestiging in Ede, op zoek naar een medewerker klantenservice/orderverwerking.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de orders op tijd, compleet en juist worden ingevoerd. Je bewaakt de afspraken die met de klant zijn gemaakt.

Jouw specificaties
Klantenservice

In deze veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de telefoontjes en emails. Je lost de vragen van de klanten op waarbij de commerciële producten en logistieke belangen optimaal gewaarborgd worden. Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en de interne afdelingen.

Orderverwerking
Je hebt en houdt dagelijks, samen met je collega’s het overzicht van de orderinvoer en de orderplanning. Samen met je collega’s zorg je voor een snelle en correcte afhandeling van orders en vragen van klanten. Je houdt je hoofd koel wanneer er veel en verschillende taken op je af komen. Je presteert goed onder druk. Je bent echt een spin in het web. Je schakelt dagelijks met de productie, verkoop en de logistieke afdeling.

Wat jij meebrengt

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bijv. in de richting van commercie.
Je werkt geordend en gestructureerd en bent zeer nauwkeurig.
Je hebt technisch inzicht/gevoel.
Je kunt goed prioriteiten stellen en je bent stressbestendig.
Je kan goed zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer.
Goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
Je bent beschikbaar voor 24-40 uur.

Wat jij krijgt van ons
Als je op zoek bent naar een informele werksfeer dan ben je hier echt aan het goede adres.
Daarnaast hebben wij best veel vrije dagen 25 vakantiedagen en 13 atv dagen. Daarnaast zijn wij in de zomer (bouwvak) en rond kerst & oud en nieuw nog 2 weken dicht.
Wij bieden een fiets leasen via het werk aan. Daarnaast worden er ook nog leuke dingen door het jaar heen georganiseerd. Van een Stolker Glas BBQ tot leuke uitjes via de personeelsvereniging.

Ben je enthousiast geworden, reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Of bel met Linda Dominicus, HR adviseur 030-2855400

Vacature eigenschappen

Vacature categorieKlantenservice

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Deel deze vacature

Onze organisatie

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én medewerkers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Vakkundig, pragmatisch en toegewijd, zo worden onze medewerkers omschreven door klanten. En van dat type mensen kunnen we er meer gebruiken…

 

STOLKER GLAS, glashard de snelste!