Vacature

Medewerker Klantenservice/Orderverwerking

Samen voor het beste resultaat

Werken bij Stolker Glas betekent samen gaan voor het beste resultaat. In een informele werkomgeving maken we samen de mooiste producten. Vakmanschap en initiatief worden gewaardeerd. Werken bij Stolker Glas betekent ook:

 

 • Een marktconforme beloning
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • 2/3 tegemoetkoming in je pensioenpremie
 • Meedenken over flexibele werktijden

Vacature informatie

Full Time (36-40h), Part-time (24h)
Nieuwegein
Geplaatst 3 weken geleden.

STOLKER GLAS, glashard de snelste

Wegens uitbreiding van ons team zijn we, voor onze vestiging in Nieuwegein, op zoek naar een:

Medewerker Klantenservice/Orderverwerking
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de orders op tijd, compleet en juist worden ingevoerd. Je bewaakt de afspraken die met de klant zijn gemaakt.

Jouw specificaties
Klantenservice

In deze veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de telefoontjes en emails. Je lost de vragen van de klanten op waarbij de commerciële producten en logistieke belangen optimaal gewaarborgd worden. Je onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en de interne afdelingen.

Orderverwerking
Je hebt en houdt dagelijks, samen met je collega’s het overzicht van de orderinvoer en de orderplanning. Samen met je collega’s zorg je voor een snelle en correcte afhandeling van orders en vragen van klanten. Je houdt je hoofd koel wanneer er veel en verschillende taken op je af komen. Je presteert goed onder druk. Je bent echt een spin in het web. Je schakelt dagelijks met de productie, verkoop en de logistieke afdeling.

Wat jij meebrengt
* Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bijv. in de richting van commercie
* Je werkt geordend en gestructureerd en bent zeer nauwkeurig
* Je hebt technisch inzicht/gevoel
* Je kunt goed prioriteiten stellen en je bent stressbestendig
* Je kan goed zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer
* Goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden
* Je bent beschikbaar voor 32-40 uur

Wat jij krijgt van ons
Stolker Glas biedt een uitdagende, interessante en zelfstandige functie met een gevarieerd takenpakket. Je kunt jezelf bewijzen want er is ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere groei van onze informele organisatie. Collegialiteit en betrokkenheid staan bij ons centraal.

 • Salaris! Je krijgt een bruto salaris wat bij je opleiding en ervaring past.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 
 • 8% vakantiegeld.
 • Mogelijkheid tot Hybride werken
 • Meer dan 25 dagen per jaar om op vakantie te gaan, bij fulltime dienstverband!
 • Geweldige werksfeer met gepassioneerde collega’s.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Je bent werkzaam in Nieuwegein.
 • Mogelijkheid tot een lease fiets via het werk

Direct solliciteren? Mail je cv en motivatie naar linda@stolkerglas.nl of klik op de sollicitatie button. Vragen? Voor vragen over de vacature kunt u bellen met Linda Dominicus HR Adviseur op 030-2855400.

Onze organisatie
Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede maken we de belofte naar onze klanten dagelijks glashard. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én werknemers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieKlantenservice

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Deel deze vacature

Onze organisatie

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én medewerkers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Vakkundig, pragmatisch en toegewijd, zo worden onze medewerkers omschreven door klanten. En van dat type mensen kunnen we er meer gebruiken…

 

STOLKER GLAS, glashard de snelste!