Vacature

Medewerker Klantenservice

Samen voor het beste resultaat

Werken bij Stolker Glas betekent samen gaan voor het beste resultaat. In een informele werkomgeving maken we samen de mooiste producten. Vakmanschap en initiatief worden gewaardeerd. Werken bij Stolker Glas betekent ook:

 

  • Een marktconforme beloning
  • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
  • 2/3 tegemoetkoming in je pensioenpremie
  • Meedenken over flexibele werktijden

Vacature informatie

Full Time (36-40h)
Nieuwegein
Geplaatst 2 weken geleden

STOLKER GLAS, glashard de snelste

Wegens uitbreiding van ons team zijn we, voor onze vestiging in Nieuwegein, op zoek naar een:

Medewerker Klantenservice (32-40 uur)

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het succes van Stolker Glas. Je houdt je dagelijks bezig met klantcontact, verkoop-, en operationele werkzaamheden.

Hoe ziet één van jouw werkdagen eruit?
‘s Morgens pak je als eerste een heerlijke verse kop koffie. Eenmaal achter je werkplek begin je met het verwerken van de binnengekomen glasbestellingen. Je controleert de opdrachtbevestigingen van de glasleveranciers en werkt het CMS systeem bij. In de tussentijd word je gebeld en ontvang je e-mails. Hier draai je je hand niet voor om. Je helpt de ene klant bij het bestellen en de ander met een productvraag. Je sluit het gesprek af en hebt er weer een fan(!) bij. Je e-mailt nog even met de glasleverancier over een bestelling en controleert of de leveringen volgens planning verlopen. Na een enerverende dag ga je met nog meer energie naar huis en kan je niet wachten op de volgende dag!

Jouw specificaties
Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Jij bent de spil die zelf kansen ziet. Je bent gedreven om deze kansen met beide handen aan te grijpen en viert successen samen met je collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om met een gezonde dosis vrijheid te werken. Je hebt de ambitie en drive om mee te bouwen aan de verdere groei van Stolker Glas. Je zet je graag in om vragen van klanten goed te begrijpen en de best passende oplossing te adviseren. Een mogelijkheid om extra omzet te genereren zie je als een uitdaging en je hebt dan ook de drive, durf en het zelfvertrouwen om dit te realiseren. 

Wat jij meebrengt

– Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bijv. in de richting van commercie
– Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
– Je bent een zelfstarter en werkt zelfstandig
– Je bent commercieel; resultaat en services gericht
– Je hebt een passie voor klantcontact
– Je stelt eenvoudig prioriteiten, bent oplossingsgericht en kunt direct schakelen
– Je bent gedreven, hebt hart voor de zaak, neemt initiatief en beschikt over doorzettingsvermogen
– Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
– Je woont in een straal van 20 km rondom Nieuwegein

Wat jij krijgt van ons
Stolker Glas biedt een uitdagende, interessante en zelfstandige functie met een gevarieerd takenpakket. Je kunt jezelf bewijzen want er is ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere groei van onze informele organisatie. Collegialiteit en betrokkenheid staan bij ons centraal.

-Salaris! Je krijgt een bruto salaris wat bij je opleiding en ervaring past.
– Veel vrijheid en verantwoordelijkheid met mogelijkheid tot “hybride werken“
– 8% vakantiegeld.
– Meer dan 25 dagen per jaar om op vakantie te gaan, bij fulltime dienstverband!
– Geweldige werksfeer met gepassioneerde collega’s.
– Kansen om jezelf te ontwikkelen.
– Je bent werkzaam in Nieuwegein.
– Mogelijkheid voor een lease fiets via het werk.
– 2x per jaar leuke activiteiten vanuit het bedrijf

Direct solliciteren? Mail je cv en motivatie naar linda@stolkerglas.nl of klik op de sollicitatie button. Vragen? Voor vragen over de vacature kunt u bellen met Linda Dominicus HR Adviseur op 030-2855400.

Onze organisatie
Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede maken we de belofte naar onze klanten dagelijks glashard. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én werknemers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieFrontoffice, Klantenservice

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Deel deze vacature

Onze organisatie

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én medewerkers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Vakkundig, pragmatisch en toegewijd, zo worden onze medewerkers omschreven door klanten. En van dat type mensen kunnen we er meer gebruiken…

 

STOLKER GLAS, glashard de snelste!