Vacature

Medewerker Orderverwerking (24-32uur)

Samen voor het beste resultaat

Werken bij Stolker Glas betekent samen gaan voor het beste resultaat. In een informele werkomgeving maken we samen de mooiste producten. Vakmanschap en initiatief worden gewaardeerd. Werken bij Stolker Glas betekent ook:

 

 • Een marktconforme beloning
 • 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • 2/3 tegemoetkoming in je pensioenpremie
 • Meedenken over flexibele werktijden

Vacature informatie

Part-time (24h)
Ede
Geplaatst 1 maand geleden

Ben je nauwkeurig, snel en kun je goed schakelen? Kom dan bij ons werken!

Voor de klantenservice (locatie Ede) zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Orderverwerking (24-32 UUR)

De functie
Je werkt in het team dat verantwoordelijk is voor de orders. Je zorgt ervoor dat de orders op tijd, compleet en juist worden ingevoerd. Je bewaakt de afspraken die met de klant zijn gemaakt. Naast order-entry neem je ook telefoon op, belt offertes na, doet bestellingen en ondersteunt het team.

Je werkt met 3 andere collega’s op de klantenservice, waarbij je ook contact en overleg hebt met de collega’s van de productie, klantenservice, financiën en de andere vestiging.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand met MBO werk en denkniveau en iemand die ervaring heeft in een commerciële omgeving. Geordend en gestructureerd werken is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Je communiceert helder richting de belanghebbenden om deadlines en afspraken na te komen. Je deinst niet terug voor een dynamische en hectische werkomgeving waar veel informatie op je af komt. Je weet hoe je prioriteiten moet stellen en hebt daardoor het overzicht op drukke momenten. Een combinatie van zelfstandig werken en in een team vind je prettig. Je kunt blind typen en je hebt technisch inzicht. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (NL). Werkervaring in de bouw is een pré.

Wij bieden
Stolker Glas biedt een uitdagende, interessante en zelfstandige functie met een gevarieerd takenpakket. Je kunt jezelf bewijzen want er is ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere groei van onze informele organisatie. Collegialiteit en betrokkenheid staan hier centraal.

 • Salaris! Je krijgt een bruto salaris wat bij je opleiding en ervaring past.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid met mogelijkheid tot “hybride werken“
 • 25 dagen per jaar om op vakantie te gaan en 13 ATV dagen, bij fulltime dienstverband!
 • Geweldige werksfeer met gepassioneerde collega’s.
 • Kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Je bent werkzaam in Ede.
 • Mogelijkheid voor een lease fiets via het werk.
 • 2x per jaar leuke activiteiten vanuit het bedrijf

Jouw reactie
Reageer via de onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over deze functie? Bel dan naar 030-2855400 en vraag naar Linda Dominicus, HR Adviseur

Vacature eigenschappen

Vacature categorieKlantenservice

Solliciteer online

Een geldig telefoonnummer is vereist.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Deel deze vacature

Onze organisatie

Stolker Glas verwerkt en levert sinds 1985 isolatieglas, vlakglas en beglazingsmaterialen en is daarnaast bekend van de innovatieve merken Monuglas® en InBlindz®. Met liefde voor glas en de toepassing daarvan staan we iedere dag klaar voor klanten uit verschillende branches. Vanuit onze productielocaties in Nieuwegein en Ede komen we onze afspraken na. Standaard leveren wij binnen enkele werkdagen en in spoedgevallen binnen acht uur. Dit is uniek in de markt. Daarnaast nemen we de tijd voor onze klanten én medewerkers. Stolker Glas investeert dan ook continu in productinnovatie en kennisontwikkeling. Vakkundig, pragmatisch en toegewijd, zo worden onze medewerkers omschreven door klanten. En van dat type mensen kunnen we er meer gebruiken…

 

STOLKER GLAS, glashard de snelste!